Duurzame Inzetbaarheid

Hoe kun jij je als werknemer weerbaarder maken tegen de dagelijkse werkdruk en hectiek? De leidende principes uit de oosterse vechtkunst kunnen je hierbij helpen. Niet door letterlijk te leren vechten in de kantoortuin, maar door inzicht te krijgen in de onderliggende principes van de vechtkunst en ze toe te passen in je dagelijkse werkbeslommeringen.

Programma voor Zelfontwikkeling (in partnership met en ontwikkeld door Doyo Trainingen)

Ontwikkel jouw krachtigste zelf. Je bent al even hier op de wereld. Je hebt van alles meegemaakt en doorleeft. Dat voelt soms als een opeenstapeling. Je weet dat je lichter kunt leven. Dat je je vrij kunt voelen. Je bent tot zoveel meer in staat. Het zit allemaal in je. Maar hoe kom je daar?

In het Programma voor Zelfontwikkeling word je je bewust van wat jou precies tegenhoudt in het leven. En je doorbreekt dat in drie maanden tijd. Je ont-wikkelt je. Je laat los wat niet bij jou hoort, je versterkt wat wel van jou is. En je bent eigenaar van je eigen verhaal.

We zetten dat in om jouw rust en zelfvertrouwen te vergroten. Nuchter, pragmatisch, met oosterse filosofie. En met ervaringen die raken – tranen van opluchting zijn niet zeldzaam. Alsof je een zware last van je afschudt. Je voelt de vrijheid om te kunnen zijn wie je bent.

Time-management

Heb jij ook steeds weer te weinig tijd voor alles wat er nog moet gebeuren? Loopt je hoofd over door de dagelijkse stortvloed aan e-mail, waar maar geen eind aan lijkt te komen? En word je in je werk regelmatig onderbroken door collega’s of zaken die écht niet langer kunnen wachten? Volg dan de training Time management en leer in 1 dag hoe je meer grip krijgt op je werk én rust in je hoofd.

Omgaan met werkdruk

Waarom de training omgaan met werkdruk? Veel mensen ervaren een hoge werkdruk. Geen wonder, want ons leven is vaak druk en vol. Talloze ongelezen e-mails wachten op je, je telefoon gaat, er staat alweer een vergadering in je agenda en aan die grote klus kom je ook steeds maar niet toe… Herken je dit en wil je leren hoe je hier effectief mee omgaat? Dan is deze training een aanrader. In deze training leer je hoe je op een gezonde manier omgaat met een hoge werkdruk. Bijvoorbeeld door af en toe tijd te nemen om overzicht te creëren, zodat je een overwogen keuze kunt maken. Tijdens de bijeenkomsten worden theorie en opdrachten afgewisseld. Ook is er ruimte om ervaringen uit te wisselen met de andere deelnemers. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een reader met achtergrondartikelen.

Gezond slapen

Slapen is een van de meest onderschatte bezigheden die er zijn. Samen met bewegen en voeding is goed slapen essentieel om gezond te blijven. Toch trekken we vaak pas aan de bel als slapen lange tijd niet meer goed gaat. In deze eendaagse training doe je niet alleen uitgebreide kennis op over slapen, maar krijg je ook tal van praktische handvatten om jouw slaap te optimaliseren. Bovendien is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht. Kortom, de training Gezond slapen biedt een berg aan inspiratie voor iedereen die meer uit zijn slaap wil halen! 

Ultieme Balans privé en werk

Wat is de inhoud van de training Balans prive en werk? Ben jij de balans tussen werk en privé ook regelmatig kwijt? Neem je jouw werk mee naar huis en je privékwesties vervolgens weer mee naar de werkvloer? Dan is het belangrijk dat je hier snel iets aan doet. Want een slechte werk–privébalans levert veel stress op en kan zelfs leiden tot een burn–out. Iets wat je natuurlijk wilt voorkomen. In deze incompany-training leer je niet alleen hoe je een goede balans tussen werk en privé krijgt, maar ook hoe je die op de lange termijn kunt behouden. Een waardevolle training voor iedereen die de touwtjes weer in eigen handen wil krijgen. In deze training ontdekt je hoe stress, burn-outs, werkdruk en je thuissituatie met elkaar samenhangen. In verschillende oefeningen onderzoek je of jij in balans bent, in welke mate je dingen wilt veranderen en hoe je dit meteen in de praktijk kunt brengen. Zo krijg je meer rust, ben je tevredener en heb je meer plezier. Want met een goede werk-privébalans zit je beter in je vel – thuis én op je werk.