Teamontwikkeling

Binnenkort meer.

Teamtalentenprogramma

Wat zijn de drijfveren van jouw medewerkers? Wat geeft ze energie en waar zijn ze goed in? Dit inzicht maakt het mogelijk om mensen in hun kracht te laten werken en daardoor met meer plezier en werkvoldoening. Dit leidt direct tot behoud van medewerkers, vermindert uitstroom en vergroot de effectiviteit van het team. Helemaal krachtig als dit gekoppeld wordt met MyTalentboard, een online persoonlijk ontwikkelplatform waarmee de competenties van medewerkers verder kunnen worden ontwikkeld.

Teamworkshop Fundamentele fitheid

Duurzame inzetbaarheid is een actueel thema, maar hoe kun je medewerkers helpen met een gezonde leefstijl zonder betutteling en inmenging in de persoonlijke levenssfeer? In de workshop Fundamentele fitheid gaan we aan de slag met de juiste voeding, een goede nachtrust en mentale fitheid. We gaan de keuken in om met verse ingrediënten simpele, gezonde, maar vooral lekkere gerechten te maken. En we laten de deelnemers ervaren dat mediteren niet zweverig is. Bewust en met volle aandacht genieten van een glas wijn draagt ook bij aan mentale fitheid.

Effectief samenwerken met je team

Werk je in een team en wil je leren hoe je effectiever met elkaar samenwerkt? Zodat jullie samen nog betere resultaten behalen? In de training Effectief samenwerken met je team ontdek je hoe je hier een bijdrage aan kan leveren. Je leert hoe een goed functionerend team eruit ziet en je wordt je bewust van jouw eigen rol en het effect dat jij hebt op anderen. Ook maak je kennis met verschillende tools en technieken die je helpen om efficiënte overleggen te begeleiden, die ook nog eens leuk zijn! Zo komt jouw team niet alleen tot betere resultaten, maar stijgt ook jullie werkplezier. In de training Effectief samenwerken leer je wat een team nodig heeft om succesvol te functioneren en welke teamrollen daarvoor nodig zijn. Je maakt kennis met verschillende communicatiestijlen en je leert hoe je die in diverse situaties kunt toepassen – zowel op de werkvloer als online. Na afloop van deze training weet je hoe jouw team activeert en inspireert, waardoor samenwerken leuker en effectiever wordt. De inzichten die je tijdens deze training opdoet, kun je direct in de praktijk toepassen. Maak jij deel uit van een team of geef je hier leiding aan? En wil je ontdekken hoe je met plezier met elkaar samenwerkt, terwijl je ook nog eens betere resultaten behaalt? Schrijf je dan in voor deze training.

Veranderen en hybride werken

Hybride werken is de toekomst. Na corona geven veel medewerkers aan dat ze het liefst gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk thuis willen werken. Maar wat betekent hybride werken voor jouw organisatie? En voor jullie klanten? Hoe zorg je dat jij en jouw medewerkers veilig en prettig op afstand samen kunnen werken? In deze training doe je waardevolle kennis en inzichten op om van hybride werken een succes te maken.  Hybride werken houdt in dat medewerkers gedeeltelijk op kantoor en deels thuiswerken. Daarbij is een doordacht beleid voor remote working raadzaam. Hoe ga je bijvoorbeeld om met security en informatiebeveiliging? En hoe kun je als leidinggevende goed contact houden en communiceren met je medewerkers? Hybride werken heeft ook impact op je investeringen. En mogelijk ook op de huisvesting en inrichting van je kantoor. Hoever kun je gaan in deze keuzes en wat zijn de mogelijkheden? Deze training geeft je de antwoorden. Als de mensen in jouw organisatie hybride gaan werken, verandert ook jouw rol als leidinggevende. Sterk leiderschap op afstand is essentieel om de onderlinge binding en relaties goed te houden. Juist nu is menselijk en oprecht leiderschap belangrijk. Met duidelijk resultaatafspraken, veel eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. En denk ook aan het opzetten van een HR beleid omtrent omgaan met hybride werken. In deze training leer je hoe je hier handen en voeten aan geeft.